Consultatie

Een Ayurvedisch consultatie is een belangrijke stap op weg naar gezondheid. Met ondersteuning van je therapeut kom je tot het inzicht welke elementen in je gewoontes, levensstijl en gedrag een invloed hebben op je gezondheid.
Indien je wordt geconfronteerd met een ziekte zal de Ayurvedisch therapeut nooit aanraden om de reguliere behandeling stop te zetten. Ayurveda werkt aanvullend en ondersteunend. Het wordt aangeraden om de suggesties die tijdens een consult worden aangereikt met de behandelende arts te bespreken en hem/haar op de hoogte te brengen welke voedingssupplementen je werden aanbevolen. Ayurveda is een krachtig hulpmiddel bij vage klachten.

  • Je voelt je wat moe en futloos, maar een bloedonderzoek toont geen afwijkingen…
  • Je slaapt de laatste tijd minder goed…
  • De laatste tijd ben je wat minder geconcentreerd op je werk of studies, waardoor zaken fout dreigen te lopen…

Ayurveda kan ondersteuning bieden zonder dat er ‘wetenschappelijk bewijs’ moet zijn van een probleem. Tijdens het consult wordt bekeken of er een onbalans is in verhouding van de energieën Vata, Pitta en Kapha in lichaam en geest. De Ayurvedische behandeling werkt corrigerend op deze energiebalans waardoor de ongemakken na verloop van tijd verminderen of verdwijnen. 

info consultaties

Ayurvedapraktijk

Meuterweg 12
3050 Oud-Heverlee 

Afspraak : e-mail of 0476 91 80 70

Dichtbij Leuven.
De rustgevende omgeving van Heverleebos nodigt u uit aandacht te geven aan uw gezondheid.
meer info

Privacy disclaimer

Oost West Centrum

Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen

Afspraak : e-mail of 0476 91 80 70

Met maandelijkse consultaties in het Oost West Centrum komen we tegemoet aan de vraag van geïnteresseerden in het Antwerpse.
meer info