Therapeut

Hans Laureyssen, geboren in 1967, vader van drie kinderen.

In de periode 1993 – 1995 reisde ik de wereld rond en kwam in contact met vele culturen.
India bleef voorgoed in mijn geheugen geprent , ik verbleef er meer dan een half jaar en raakte gefascineerd door de vriendelijke bevolking, yoga en meditatie en de geneeskunst en gezondheidsfilosofie Ayurveda.

Vanuit mijn interesse in de Indische cultuur en passie voor het werken met mensen, volgde ik een 4-jaar durende opleiding van de EISRA (European Institute for Scientific Research on Ayurveda).
Ik behaalde het diploma van Ayurvedic Practitioner dat wordt erkend door het WAHO (World Ayurvedic Health Organisation).
Mijn eindwerk handelt over de Ayurvedische behandeling van de ziekte van Parkinson.
Ik heb de opleidingen Medische Basiskennis  en pathologie gevolgd bij de Levensschool en legde het bijhorende examens met succes af.
Verder bestudeerde ik ook de psychologische en spirituele oorzaken van ziektes.

Mij boeit het zoeken naar oplossingen in het persoonlijk contact met mensen, dat elk consult tot een uniek gebeuren maakt.
Wat ik zo mooi vind in Ayurveda is dat aan eenieder van ons wordt gevraagd om onze eigen verantwoordelijkheid op te nemen voor een gezond en gelukkig leven.
Ik wil dan ook graag uw hulp en partner zijn om dat doel te bereiken.

Hans Laureyssen is lid van Naturopathica, wettig erkende Belgische beroepsvereniging voor Naturopaten en heeft de Ethische code van de beroepsvereniging onderschreven.

Ayurvedapraktijk

Meuterweg 12
3050 Oud-Heverlee 

Afspraak : e-mail of 0476 91 80 70

Dichtbij Leuven.
De rustgevende omgeving van Heverleebos nodigt u uit aandacht te geven aan uw gezondheid.
meer info

Privacy disclaimer

Oost West Centrum

Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen

Afspraak : e-mail of 0476 91 80 70

Met maandelijkse consultaties in het Oost West Centrum komen we tegemoet aan de vraag van geïnteresseerden in het Antwerpse.
meer info